ISBN Nr. 978 908 2578 508 

Paperback - 231 blz.

20,5 x 14,5 cm

1ste druk september 2016


© 2016 - Ludo Vanreyten

© 2016 - uitgeverij Varop

INHOUD "De Magnolia Moord" 

Dit boek gaat in feite verder waar de debuutroman 'Paradijsvogels bestaan niet' stopt. Dezelfde hoofdpersonages spelen verder en rraken verzeild in een spannend misdaadverhaal, dat je na elke pagina de drang geeft om nog verder te willen lezen.

Het speelt zich af in Zuid-Engeland, een heerlijke streek waar tra- dities nog in ere worden gehouden en waar de typisch Engelse plattelands-mentaliteit nog volop bloeit. Het verhaal begint op het ogenblik dat het rustige Zuid-Engelse dorpje Dunhall plots wordt opgeschrokken door de onverwachte dood van dokter John Miller. Wat aanvankelijk een spijtig ongeval lijkt, blijkt later een  bijna per- fect in mekaar gestoken moord te zijn. Motieven wijzen diverse verdachten aan.  Afpersing, een geheim uit de dokters verleden, en de jacht op zijn dierbaarste bezit, de Magnoliatuin, doorkruisen het verhaal, dat zijn einde vindt in een totaal onverwachte ontknoping.


WAT VOORAF GING

In december 2015, een paar dagen nadat ik het manuscript van mijn debuutroman had verzonden aan de uitgeverij, ben ik aan een nieuw verhaal begonnen. De routine van dagelijks schrijven kon ik niet meer laten en zo ontstond het aansluitende verhaal "De Magnolia Moord". Aansluitend, omdat ik de hoofdpersonages van 

De foto's hierboven geven een indruk van het Engelse platteland waar het verhaal zich afspeelt,

met een kijkje in het dorp Dunhall en Chestwick Cottage, de woning van de hoofdpersonages.

Hieronder: een promotie-affiche

van het boek van 2016.

mijn debuutroman plaats in een span- nend misdaadverhaal. Toch staan de twee boeken los van mekaar en hoef je niet persé het eerste boek te hebben gelezen.

Vanaf dit ogenblik besloot ik tevens om het boek, alsook de tweede druk van mijn eerste boek, in eigen beheer te doen. Met een eigen uitgeverij en een officieel uitgeversnummer sta je op dat gebied sterk, maar het heeft (zoals dit met alles is) ook zijn voor- en nadelen.

Het allerbelangrijkste is voor mij het schrijven op zich, waar ik voor altijd mijn hart en ziel aan heb verloren.

                                                            Ludo Vanreyten

De Magnolia Moord 2016

2020 - copyright uitgeverij Varop

Oudekerkstraat 27 - 3640 Kinrooi - tel. 0032 89 70 16 45

2020 - copyright

Ludo Vanreyten

"Writing is putting simple words in the right order to tell a great story"